המותג אלפרו משקאות מהצומח, מציג לכבוד חג החנוכה מתכון לסופגניות טבעוניות, קטנות ומפנקות. הסוד: מעדן וניל אלפרו. היכונו להסתער
מרכיבים:
1 גביע מעדן וניל אלפרו
1 כוס קמח תופח
½ כוס משקה סויה אלפרו
1 כף סוכר
1 כף טחינה
שמן לטיגון
להגשה:
סוכר+ קינמון
אופן הכנה:
- מערבבים את כל החומרים בקערה.
- מחממים שמן לטיגון עמוק
- מרטיבים את הידיים ויוצרים כדורים קטנים מהבצק- מטגנים את הכדורי הבצק במשך כ-2 דקות מכל צד, עד שהם שחומים. מוצאים לצלחת עם נייר סופג.
בקערה קטנה מערבבים סוכר וקינמון- מגלגלים את הסופגניות החמות ומגישים.