המותג ברילה מפנק במתכון מנצח לכבוד החג האהוב על כונלו: קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי צלויות, קלמטה ומוצרלה.
המותג ברילה מפנק במתכון מנצח לכבוד החג האהוב על כונלו: קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי צלויות, קלמטה ומוצרלה.
מרכיבים:
1 חבילה (500 גרם) קונצילה ריגטה
סלסילת עגבניות שרי בשלושה צבעים
4 כפות שמן זית
3 שיני שום חצויות
מלח ופלפל גרוס
1 כוס זיתי קלמטה מגולענים
עלים קצוצים מ-6 גבעולי אורגנו
1 מוצרלה פרסקה
מעט פרמזן מגוררת
הוראות הכנה:
- במחבת ברזל לוהטת צולים את עגבניות השרי עם שום ושמן זית עד שהן מזהיבות ומאבדות נפח. מוסיפים מלח ופלפל, זיתים ואורגנו ומערבבים. מורידים מהכיריים.
- בסיר עם מי מלח רותחים מבשלים את הפסטה.
- מוסיפים את הפסטה המבושלת עם מעט ממי הבישול למחבת עם העגבניות ומקפיצים יחד. מוסיפים קרעים של מוצרלה פרסקה ואם רוצים גם פרמזן ומגישים.