המותג מאסטר שף מציע מתכון חגיגי לארוחה בחג השבועות: לזניה פסטו – לזניה מהירה, בשלושה צבעים שונים
המותג מאסטר שף מציע מתכון חגיגי לארוחה בחג השבועות: לזניה פסטו – לזניה מהירה, בשלושה צבעים שונים.
חומרים :
לתבנית פיירקס מלבנית עמוקה:
1 חבילת עלי לזניה
לרוטב הירוק:
1 גביע (250 גרם) קוטג׳ 9% או ריקוטה
3 כפות פסטו איטלקי מאסטר שף
לרוטב אדום:
3 כפות ממרח עגבניות מיובשות איטלקי מאסטר שף
1 קופסה עגבניות איטלקיות חתוכות דק מאסטר שף
לרוטב לבן:
3 גביעי (750 גרם) קוטג׳ 9% או ריקוטה
200 גרם מוצרלה מגוררת
100 גרם פרמזן מגוררת
לקישוט:
6 עגבניות שרי פרוסות
6 עלי בזיליקום
אופן ההכנה :
1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. מערבבים בקערה את חומרי הרוטב הירוק.
3. מערבבים בקערה את חומרי הרוטב האדום.
4. מערבבים בקערה את חומרי הרוטב הלבן.
5. משמנים תבנית, מניחים כף רוטב אדום ומפזרים בתחתית התבנית. מניחים שכבה של עלי לזניה, רוטב ירוק, עלי לזניה, חצי מכמות הרוטב הלבן, עלי לזניה, הרוטב האדום, עלי לזניה ויתרת הרוטב הלבן. מקשטים בעגבניות שרי פרוסות ובעלי בזיליקום.
6. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים חצי שעה. מורידים את הכיסוי ואופים עוד 15 דקות או עד שהכל שחום ומבעבע.