מרק ארטישוק עם פטריות פורצ'יני
מאת: השף ליאור חפצדי ללארא
מרק ארטישוק עם פטריות פורצ'יני
מאת: השף ליאור חפצדי ללארא
חומרים:
1 ק"ג ארטישוק ירושלמי מקולף
2 יח' שורש פטרוזיליה מקולף
מלח
פלפל לבן
3 פטריות יער
אופן ההכנה:
מבשלים את הארטישוק עם שורש הפטרוזיליה עד ריכוך וטוחנים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם פורסים הפטריות לפרוסות דקות מקפיצים במחבט עם מעט שמן להשחמה בלבד ומניחים על המנה המוגשת
טיפ: למרק חלבי ניתן להוסיף שמנת אחרי הטחינה