המותג מאסטר שף מציע לכבוד חג החנוכה מתכון ללביבות קלות, בריאות וצמחוניות, עם עדשים וירק.
המתכון קל ונוח: רק עשר דקות הכנה וניתן אפשר להפוך את המתכון לטבעוני.
המותג מאסטר שף מציע לכבוד חג החנוכה מתכון ללביבות קלות, בריאות וצמחוניות, עם עדשים וירק.
המתכון קל ונוח: רק עשר דקות הכנה וניתן אפשר להפוך את המתכון לטבעוני.
מצרכים:
2 קופסאות עדשים מאסטר שף מסוננות מנוזלים
חצי כוס פירורי לחם מאסטר שף
חצי כוס שבבי בצל מטוגן מאסטר שף
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
חצי כוס כוסברה קצוצה דק
1 ביצה
כפית מלח
כף כמון
1/4 כוס שמן קנולה לטיגון
להגשה: רוטב סרירצ'ה מאסטר שף, מיונז שום מאסטר שף
אופן ההכנה:
מניחים בקערה את העדשים ומועכים עם "מועך פירה" עד לקבלת עיסה. מוסיפים שבבי הבצל, פירורי לחם, פטרוזיליה, כוסברה, ביצה, מלח וכמון ומערבבים היטב.
במחבת שטוחה מחממים שמן לא עמוק, יוצרים לביבות שטוחות מעט ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה. מגישים לצד רוטב סרירצ'ה ומיונז שום.
*לטבעוניים ניתן להחליף את הביצה ב 1/2 כוס של תערובת לציפוי נאגטס של מאסטר שף + 1/2 כוס מים, לערבב יחד ולהוסיף לבלילה.