מתכון להכנת מרק בטטה בניחוח קארי
באדיבות: רולדין.
מתכון להכנת מרק בטטה בניחוח קארי
החומרים
100 גרם בצל – קוביות
100 גרם גזר – קוביות
1 כפית שום כתוש
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
50 גרם חמאה
1 ק"ג בטטה חתוך לקוביות
2 ליטר מים
1 כף קארי
1 כף דבש
מלח, פלפל שחור גרוס
חופן כוסברה קצוץ
מיכל יוגורט להגשה
אופן הכנה:
* מאדים בחמאה את הבצל והגזר עד ריכוך, מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומאדים כ- 2 דקות
* מוסיפים את הבטטה והמים .
* מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ- 45 דקות עד ריכוך
* טוחנים במעבד מזון
* מתבלים בקארי
* מתבלים במלח ופלפל
בהגשה מוסיפים כף יוגורט לכל מנה ומעטרים בכוסברה
באדיבות: רולדין.