באדיבות שפית מאיה דרין למרשמלו כרמית
באדיבות שפית מאיה דרין למרשמלו כרמית
רשימת חומרים ל-20 שיפודים:
30 יח' מרשמלו ורוד לבן
100 גרם שוקולד מריר 60% של כרמית
2 כפיות שמן קוקוס
6 ביסקוויטים לוטוס גרוסים
אופן ההכנה:
* משפדים 20 יחידות מרשמלו ומשאירים את קצה השיפוד מבצבץ כלפי מעלה.
* ממיסים שוקולד ושמן קוקוס.
* טובלים את המרשמלו בשוקולד המומס ועוטפים מכל הצדדים, מניחים לשאריות שוקולד לטפטף. כאשר נשארת רק שכבת השוקולד החיונית מצפים בפירורי לוטוס מכל הצדדים ומניחים להתקשות.
* חותכים את עשר חתיכות המרשמלו הנותרות לחצי ונועצים בקצהו של כל שיפוד.
* בעזרת ברנר או להבת גז או אפילו מצית שורפים את המרשמלו החשוף ומגישים.
בתאבון