באדיבות שפית מאיה דרין עבור ממתקי כרמית
רשימת חומרים לכ- 40 עוגיות:
350 גרם שוקולד מריר 60% של כרמית ,קצוץ גס
2 כפות גדושות שמן קוקוס
1/4 כוס קמח
1/2 כוס שקדים טחונים
1/4 כפית אבקת אפייה
2 ביצים
1/4 כוס סוכר חום דחוס
10 יח' מרשמלו ורוד לבן של כרמית
אופן ההכנה:
* ממיסים 200 גרם שוקולד (שומרים 150 גרם להמשך) ושמן קוקוס לקרם חלק לגמרי
* מקציפים ביצים וסוכר חום וקצף בהיר ותפוח.
* מערבבים קמח, שקדים ואבקת אפייה.
* מקפלים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים, מקפלים את היבשים אל השוקולד, מוסיפים את יתרת השוקולד הקצוץ. שומרים במקרר.
* בינתיים חותכים כל מרשמלו ל-4 פרוסות עגולות.
* מסדרים על תבנית אפייה תלוליות אחידות במרווח מה אחת מהשנייה.
* נועצים עיגול מרשמלו במרכז כל תלולית.
* אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ8 דקות עד שפני העוגיות הופך סדוק ומבריק והמרשמלו נמס.