מתכון עשיר ומזין לסירות קישואים ממולאות בשר עם טוויסט קראנצ'י ומיוחד – תערובת צ'וקלומומו ועשבי תיבול של רפאל'ס. הממולאים מוגשים לצד רוטב לימוני עדין, המוסיפים למנה טעם נפלא ומיוחד.
המתכון באדיבות: חברת "רפאל'ס"
מתכון עשיר ומזין לסירות קישואים ממולאות בשר עם טוויסט קראנצ'י ומיוחד – תערובת צ'וקלומומו ועשבי תיבול של רפאל'ס. הממולאים מוגשים לצד רוטב לימוני עדין, המוסיפים למנה טעם נפלא ומיוחד.
המתכון באדיבות: חברת "רפאל'ס"
מצרכים (ל- 6 סועדים):
8 קישואים בגודל בינוני
500 קרם בשר בקר טחון
2 שיני שום קצוצות
1/4 חבילת פטרוזיליה שטופה וקצוצה דק
1/4 כוס פירורי לחם
1 כוס תערובת צוקלומומו רפאל'ס
1/2 כפית מלח
1/2 כפית כמון
לרוטב
2 שיני שום מקולפות וכתושות
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ מלימון טרי
1 כף גרידת לימון
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. שוטפים היטב את הקישואים וקוטמים את קצותיהם. חוצים את הקישואים לאורכם ומרוקנים את תוכנם באמצעות כפית.
2. בקערה, מערבבים את חומרי המילוי: הבשר, הפטרוזיליה, פירורי הלחם, תערובת הצ'וקלומומו ומעט מלח וכמון. ממלאים בנדיבות כל חצי קישוא בתערובת ומניחים בצד.
3. בתבנית פיירקס גדולה, מסדרים את חצאי הקישואים ומזלפים מעליהם שמן זית. מוסיפים את הלימון, שיני השום והתיבול. מכסים בנייר כסף ואופים כחצי שעה.
4. מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ- 10 דקות או עד שהקישואים משחימים מעט ורכים, אך לא מדי.