מתכון קל ופשוט להכנת מרק בצל. באדיבות מסעדת קויאה, מסעדת בשרים משובחת השוכנת בלב פארק תעשייה קיסריה.
מתכון קל ופשוט להכנת מרק בצל
החומרים:
10 בצלים גדולים
1/4 כוס שמן סויה
1/4 כוס רוטב סויה
1 כוס יין לבן
3 כפות אבקת מרק בצל
אופן הכנה:
* את הבצל חותכים לחצי ואז לפרוסות דקות לאורכו.
* בסיר גדול מחממים את השמן ואליו מוסיפים את הבצל.
* אחרי שהבצל יהיה שקוף מוסיפים את כל מרכיבי התיבול וממשיכים לערבב, עד שכל המסה מתחממת.
* מוסיפים מים עד למילוי הסיר ומרתיחים.
* לאחר הרתיחה יש לכפות את הלכלוך שצף, מספר פעמים ואחרי שעה מכבים.
באדיבות מסעדת קויאה, מסעדת בשרים משובחת השוכנת בלב פארק תעשייה קיסריה.