למילוי פטריות – פטריות קצוצות עם אבקת מרק פטריות.
למילוי קישואים – להקפיץ קוביות של קישואים עם חתיכות של עגבניה נקיה (בלי הגרעינים והרוטב ובלי הקליפה).
מקפיצים עם השמיר והקישואים ולבסוף מוספים את השמנת.
המתכון באדיבות "אלפרו"
מצרכים
בצק לקיש
200 גרם קמח
100 גרם מרגרינה
1 ביצה
מלח
מילוי הקיש
4 ביצים
250 גרם שמנת לבישול
כפית קורנפלור
מלח
אגוז מוסקט
למילוי פטריות – פטריות קצוצות עם אבקת מרק פטריות.
למילוי קישואים – להקפיץ קוביות של קישואים עם חתיכות של עגבניה נקיה (בלי הגרעינים והרוטב ובלי הקליפה).
מקפיצים עם השמיר והקישואים ולבסוף מוספים את השמנת.
אופן ההכנה
לאפות בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 20 דקות עד שמשחים.