מתכון להכנת מרק גולאש.
מאת: ניסים לוי , שף מלון "רימונים אילת ".
מתכון להכנת מרק גולאש.
מאת: ניסים לוי , שף מלון "רימונים אילת ".
חומרים ל 10 מנות
6 כפות שמן
2 בצלים חתוכים לקוביות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
5 שיני שום קצוצים
1 קג' צוואר בקר חתוך לקוביות
1 קג' תפוח אדמה חתוך לקוביות
5 כפיות פפריקה מתוקה
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
1 כף קימל
½ 1 כף מלח
½ כף פלפל שחור
1 כף מרק עוף
אופן הכנה :
*בסיר גדול מאדים את הבצל מוסיפים את הבשר והפפריקה ומערבבים כ-7 דקות .
* מוסיפים את התבלינים והשום ומכסים במים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי .
* מוסיפים את תפוחי האדמה הפלפלים והעגבניות ומבשלים שעה נוספת עד שהבשר רך .
( אני אוהב לאדות את העגבניות במחבט עד לקבלת מחית ולהוסיף למרק כחצי שעה לפני שהוא מוכן )