מתכון קייצי: פירות בחמאה ופירורי בצק
המתכון באדיבות משק בן דור
מתכון קייצי: פירות בחמאה ופירורי בצק
המתכון באדיבות משק בן דור
מצרכים ל-5 מנות:
סוכר
4 אפרסקי פיתה
4 שזיפי לב אדום
חמאה 100 גרם
קינמון
קמח לבן
מיץ לימון
אופן ההכנה:
* חותכים את הפירות לקוביות, מערבבים אותם עם מיץ לימון ו-2 כפות סוכר ומניחים בצד.
* מערבבים בקערה קצת קינמון, כוס סוכר וכוס וחצי קמח.
* מכניסים את החמאה לקערה ומערבבים עם הידיים לקבלת פירורי חמאה ספוגים בתערובת.
* מסדרים בתבנית את הפירות עם פירורי הבצק מעליהם בלי להדק את התערובת ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל25 דקות עד הזהבת השכבה העליונה.