סלט טבולה עם פירות יבשים ועשבי תיבול דורות כמות ל-4 סועדים
סלט טבולה עם פירות יבשים ועשבי תיבול דורות כמות ל-4 סועדים
מצרכים:
2 כוסות בורגול
4 כוסות מים רותחים
2 כוסות פירות יבשים חתוכים לקוביות (משמש, תמרים, תאנים וצימוקים יבשים)
6 קוביות פטרוזיליה דורות
4 קוביות כוסברה דורות
2 כפות אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים
1/2 כוס מיץ לימון
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
* שופכים לקערה את הבורגול ואת המים הרותחים ומערבבים
* מחכים כ-10 דקות שהבורגול יספח את הנוזלים ויתרכך ומערבבים
* מוסיפים את קוביות הפטרוזיליה והכוסברה, את הפירות היבשים, אגוזי הפקאן ומיץ הלימון ומערבבים היטב.
* מתבלים ובמלח ופלפל, מוסיפים את שמן הזית ומערבבים
* מכניסים את הסלט למקרר לשעתיים
* מוציאים מהמקרר את הסלט, מערבבים ומגישים.