באדיבות אורית מורן מיריד האוכל של דיזנגוף סנטר.
באדיבות אורית מורן מיריד האוכל של דיזנגוף סנטר.
המתכון עבור 6 תבניות סיליקון קטנות בצורת לב.
למי שאין בבית יכול להשתמש בתבנית עגולה קפיצית בקוטר 24:
מצרכים לבסיס:
150 גר' (כוס ורבע) ביסקוויטים מפוררים
25 גר' (2 כפות) סוכר
100 גר' חמאה מומסת
מצרכים למלית
250 גר' שוקולד לבן
2 מיכלי שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מרתיחים 1 מיכל של שמנת מתוקה ושופכים על השוקולד הלבן.
מערבבים עד שנמס ושמים במקרר למספר שעות.
מערבבים ביסקוויטים עם הסוכר והחמאה המומסת.
מפזרים את התערובת בתבנית עד למרחק של 1 ס"מ מהדופן ומהדקים.
מקפיאים להתייצבות.
מקציפים את מיכל השמנת הנוסף יחד עם התערובת שהתקררה.
מוציאים את הביסקוויט מהמקפיא ושופכים עליו את הקציפה ומקפיאים שנית.
מוציאים ומקשטים בתלתלי שוקולד לבן וקליפת לימון.