מתכון מאת: ארז קומרובסקי לברילה.
מתכון מאת: ארז קומרובסקי לברילה.
חומרים:
חבילת פסטה לינגוויני של ברילה
מים מינראלים
100-150 גר' גבינת כבשים צפתית מגורדת דק
כוס עלי שום ירוק קצוצים דק
כוס צנוברים קלויים טחונים גס
חצי כוס שמן זית
מלח ים לפי הטעם
חופן עלי מרווה קצוצים
כוס זיתים קלאמטה מגולענים וקצוצים
אופן הכנה:
* מבשלים את הלינגוויני לפי הוראות היצרן.
* מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים בתוכו את עלי השום (אם אין שום ירוק אפשר להחליף לבצל ירוק ובשני שיני שום כתחליף).
* מוסיפים מיד את עלי המרווה והזיתים המגולענים.
* מוסיפים את הפסטה ומערבבים.
* מורידים מהאש ומערבבים עם הגבינה הצפתית שגירדתם והצנוברים הקלויים והטחונים