העוגה מורכבת מ-2 שכבות של מרנג אגוזים, קרם שוקולד לבן וקרם שוקולד חלב.
העוגה מורכבת מ-2 שכבות של מרנג אגוזים, קרם שוקולד לבן וקרם שוקולד חלב.
רשימת חומרים למרנג:
5 חלבונים
1 כוס סוכר
100 גרם אגוזי מלך
75 גרם אגוזי לוז/שקדים קלויים, גרוסים
110 גרם אבקת סוכר
אופן הכנה:
* מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב.
* מקפלים פנימה את אבקת הסוכר והאגוזים.
* יוצרים 2 עיגולים בקוטר תבנית האפייה (24 ס"מ).
* אופים במשך שעתיים בטמפ' של 110 מעלות.
רשימת חומרים לקרם שוקולד חלב:
1 מיכל שמנת מתוקה
70 גרם שוקולד חלב, מומס
אופן הכנה:
מקציפים את השמנת מתוקה עד קבלת קרם יציב ומקפלים פנימה את השוקולד החלב המומס. ממלאים עד 1/3 מגובה תבנית האפייה ומניחים מעל מרנג אגוזים.
רשימת חומרים לקרם שוקולד לבן:
2 מיכלי שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד לבן, מומס
אופן הכנה:
* מקציפים את השמנת מתוקה .
* מקפלים פנימה את השוקולד הלבן.
* ממלאים בשכבת קרם מעל המרנג.
* מניחים מרנג אגוזים נוסף מעל קרם השוקולד הלבן ומניחים מעל מרנג נוסף
* ממלאים בקרם שנותר עד שיא גובה התבנית.
דקורציה:
* אבקת קקאו מנופה, מעל.
* ציפוי של קרם שוקולד ביחס של 100 גר' שוקולד מריר ו-1/2 כוס שמנת מתוקה.
המתכון באדיבות מיקי שמו, שף ראשי של קונדיטורית שמו