השף אבי ביטון מציע רעיון לקינוח גורמה המשלבים חלב סויה – פרווה ומתאים גם לארוחה בשרית. באדיבות: אלפרו סויה
השף אבי ביטון מציע רעיון לקינוח גורמה המשלבים חלב סויה – פרווה ומתאים גם לארוחה בשרית. באדיבות: אלפרו סויה
מרכיבים ל- 4 מנות:
3 בננות חתוכות לקוביות בגודל 1X1 ס"מ
1 כף אגוזי מלך קצוצים
1 כף דבש
43 כוס חלב סויה אלפרו בטעם טבעי
6 כפות קמח מלא
3 כפות סוכר חום
1 כף שמן קנולה
4 כלי חרסינה חסיני חום
אופן ההכנה:
שמים בכלים את הבננות, מפזרים מעל את אגוזי המלך הקצוצים ויוצקים בכל כלי מעט מהדבש ומחלב הסויה (באופן שווה בין כלי לכלי). מערבבים את הקמח עם הסוכר החום ושמן הקנולה עד להיווצרות פירורים. מפזרים את הפירורים מעל הכלים, אופים בחום גבוה, עד שהפירורים משחימים.