מתכון לבלינצס גבינה באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת מתוקה
מתכון לבלינצס גבינה באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת מתוקה
הכנת הבלינצס (15 יח') :
ביצים מס' 1 2יח' טורפים בקערה את כל החומרים, למעט הקמח עד עיסה הומוגנית
סוכר 1 כף
תמצית וניל אמיתית 1 כפית
חלב 1 כוס
חמאה 30 גרם
מלח 1/4 כפית
קמח מנופה 1 כוס מוסיפים את הקמח ובתנועות קיפול מערבבים עד מסה קרמית וחלקה.
מחממים מחבת עם מעט מעט שמן קנולה יוצקים למרכז המחבת מעט מהבלילה ולסובב את המחבת כך שהבלילה תתפזר לצדדים בצורה אחידה (להיזהר ישרפו זה מוכן מהר!) הופכים בזהירות לצד השני ומטגנים מעט.
הכנת מלית הגבינה :
גבינת דבורק / כנען יבשה 200 גרם לערבב את כל החומרים בקערה עד בלילה אחידה וחלקה
גבינה לבנה 9% 250 גרם
סוכר 1 כוס
וניל אמיתי חצי מקל מגורד
גרידת לימון מ 2 לימונים
צימוקים כהים 50 גרם מוסיפים לבלילה האחידה ומערבבים
את המילוי אפשר לזלף או למרוח בעזרת כף על כל בלינצס ולגלגל כמו סיגר.
לחמם מחבת עם מעט חמאה ולצרוב את הבלינצס מכל צד מעט, אפשר לפזר סוכר וניל על הבלינצס המוכן או קינמון.