באדיבות קונדיטוריית שמו מאת הקונדיטור מיקי שמו
באדיבות קונדיטוריית שמו מאת הקונדיטור מיקי שמו
בסיס העוגה: ספוג שוקולד
שכבה פנימית בעוגה
60 גר' פיצפוצי אורז
40 גר' חמאה
50 גר' שוקולד מריר .
150 גר' נוגט
* להמיס חמאה ושוקולד מריר.
* לצרף נוגט.
* להכניס פנימה את הפיצפוצי אורז.
* למזוג לתבנית.
מוס שוקולד קרמל:
100 גר' גלוקוזה
150 גר' סוכר
125 מים חמים
* לבשל גם אחרי הרתיחה .
* לשפוך מים חמים ולהמשיך לבשל עד שאין גושים ולסנן.
* להקציף 3 מיכלים של שמנת מתוקה .
* לקפל 200 גר' שוקולד מריר + 60 גר' חמאה + 1/2 מכמות הסירופ.
הרכבה
* ספוג שוקולד.
* מוס שוקולד קרמל.
* רייז קריספי.
* מוס שוקולד קרמל.
שלום,למה אופן הרכבת העוגה לא מושלם?מה זה רייזי קריספי ?לא נותנים מתכון בצורה כזו גם למי שמומחה בעוגות לא ינחש ,תודה
מתכון הכי לא ברור שראיתי בחיי
ואני עושה מלאא מוסים
רייזי קריספי הכוונה לשכבה הפנימית עם פצפוצי האורז והנוגט
והיא בעצם שכבה טעימה ובמרקם קראנצ'י .
וההמשך כמו שכתוב בהרכבה