המתכונים באדיבות שטראוס מזון טרי
המתכונים באדיבות שטראוס מזון טרי
1 שקית פסטה לורנצו טרייה טורטליני נפוליטני במילוי גבינה ועגבניות מיובשות.
אופן הכנת הטורטליני:
מרתיחים כ-8 כוסות מים ל-400 גרם פסטה.
מרוקנים את הפסטה למים הרותחים.
מוסיפים 2 כפיות מלח. לבשל כדקה. לסנן את הפסטה (אין צורך לשטוף).
המצרכים הדרושים לרוטב:
4 פלפלים אדומים
21 כפית פלפל
100 גרם חמאה
2 שיני שום כתושות
מלח ופלפל
אופן הכנת הרוטב:
קולים את ארבעת הפלפלים על האש או בתנור. מניחים בתוך שקית ניילון לאחר הקלייה "להזיע" כ – 15 דקות וקולפים. קוצצים דק.
במחבת ממיסים חמאה ומוסיפים את הפלפלים והשום, מטגנים קלות ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הפסטה ומגישים.
טורטליני גבינה מעושנת עם רוטב אגוזי מלך
1 שקית פסטה לורנצו טרייה טורטליני טוסקני במילוי גבינה מעושנת.
אופן הכנת הטורטליני:
מרתיחים כ-8 כוסות מים ל-400 גרם פסטה.
מרוקנים את הפסטה למים הרותחים.
מוסיפים 2 כפיות מלח. לבשל כדקה. לסנן את הפסטה (אין צורך לשטוף).
המצרכים הדרושים לרוטב:
150 גרם אגוזי מלך
2 כפות פרמזן
2 כפות שמן זית
50 גרם חמאה
1 שמנת מתוקה
מלח ופלפל
אופן הכנת הרוטב:
יוצקים שמן זית וחמאה למחבת, מוסיפים את האגוזים ומקפידים עד להזהבה. מוסיפים את השמנת המתוקה מתבלים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה המבושלת מערבבים ביחד, מפזרים את הפרמזן ומגישים.