מאת השף: גיא פרץ
באדיבות: מסעדת צ'יינה לי – ת"א
מאת השף: גיא פרץ
באדיבות: מסעדת צ'יינה לי – ת"א
חומרים:
1 חזה עוף קצוץ גס
כפית ג'ינג'ר קצוץ
כפית שום קצוץ
1/2 כוס כוסברה קצוצה
1 חבילה בצל ירוק קצוץ
1 בצל לבן פרוס דק
כף סויה
כפית סוכר
1/4 כפית צ'ילי חריף
חבילת עלי אגרול
אופן הכנה
* יש להפשיר את עלי האגרול מבעוד מועד
* יש לצקת לווק או למחבת רחבה כף שמן ובו לטגן קלות את חזה העוף עד הזהבה, לאחר מכן יש להוסיף את הבצלים, השום והכוסברה.
* לאחר טיגון של כשתי דקות נוספות הוסיפו את הסויה הסוכר והצ'ילי החריף. טגנו כך עוד כשתי דקות.
* הניחו את התערובת לצינון ע"ג מסננת כעשרים דקות.
* הניחו לפניכם עלה אגרול ומרכזו הניחו מעט מן המלית
* קפלו את קצוות העלה וגלגלו לצורת סיגר.
* חממו שמן צמחי במחבת טפלון וטגנו את האגרולים עד הזהבה.