באדיבות חברת פוליבה.
באדיבות חברת פוליבה.
החומרים הדרושים לבצק:
200 גרם חמאה
2/3 כוס סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1 כף קליפת לימון מגורדת
2 ורבע כוסות קמח תופח
למילוי:
2 מיכלי שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר
2 קופסאות גבינה לבנה 9%
(סה"כ 1/2 ק"ג)
1/2 חבילת אינסטנט פודינג וניל
1 קופסת מלית אוכמניות פוליבה
אופן ההכנה:
* לערבב במיקסר את החמאה,ה סוכר, הביצה הוניל וקפלית הלימון.
* להוסיף את הקמח וללוש עד ספיגת הקמח.
* לשטח 1/2 מכמות הבצק לתחתית תבנית קפיצית מס' 26 ולחורר עם מסלג.
* 1/2 מהכמות הנותרת, לשטח על תבנית נוספת עם נייר אפיה.
* לאפות את שתי התבניות בחום של 180 מעלות עד להזהבה.
* לאחר אפיית תחתית העוגה (בתבנית מס' 26), מרחו על הבצק האפוי את כל קופסת מלי האוכמניות פוליבה.
* להקציף את השמנת המתוקה ולהוסיף בהדרגה את הסוכר עד קבלת קצב יציב.
* לערבב בהדרגה את הגבינה והאינסטנט פודינג וניל ולקפל לתוך הקצף עד לקבלת תערובת אחידה.
* לצקת את התערובת על שכבת מלית האוכמניות וליישר את שטח העוגה.
* את שאריות הבצר האפוי ניתן לפורר ולפזר על העוגה.
* לקרר ולהגיש את העוגה לאחר 12 שעות.