באדיבות: השף איציק מרציאנו, שף מלון הספא והנופש המחודש "אחוזת אסיינדה ביער"
באדיבות: השף איציק מרציאנו, שף מלון הספא והנופש המחודש "אחוזת אסיינדה ביער"
המצרכים:
צרור עלי מנגלד
סלק אדום טרי
צנונית
בצל סגול קטן
חבילת עירית
חופן עלי בזיליקום
גרנולה
גזר
עגבניות מיובשות
100 גרם גבינת קשקבל פרוסה בקולפן
הרוטב:
3 כפות שמן זית, כף שמן סומסום, חצי לימון סחוט, כף רוטב סויה, כפית סילאן מלח פלפל.
אופן ההכנה:
לחתוך לרצועות את הסלק, צנונית, בצל וגזר לערבב את כל המרכיבים ולצקת מעל את הרוטב.