מתכון לאלפוחרס, העוגיות הנימוחות מארגנטינה, במילוי ריבת חלב
המתכון באדיבות חברת 'מיה'.
מתכון לאלפוחרס, העוגיות הנימוחות מארגנטינה, במילוי ריבת חלב
המתכון באדיבות חברת 'מיה'.
חומרים להכנת 40 עוגיות קטנות או 20 עוגיות גדולות
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
200 גרם קמח
250 גרם אבקת קורנפלור 'מיה'
10 גרם אבקת אפיה 'מיה'
120 גרם אבקת סוכר 'מיה'
3 חלמונים
3 כפות ברנדי
מיץ מחצי לימון
1/2 כפית תמצית וניל 'מיה'
צנצנת ריבת חלב 'מיה'
קוקוס טחון 'מיה' עפ"י הצורך
אופן ההכנה:
* לשים חמאה, קמח, קורנפלור, אבקת אפיה, ואבקת סוכר במעבד מזון עם להב פלדה ולעבד עד קבלת פירורים דקים. להוסיף את החלמונים, הברנדי הווניל ומיץ הלימון עד לקבלת בצק.
* לעטוף בניילון נצמד ולהניח במקרר למשך שעה.
* לחמם תנור ל160מעלות
* לרדד את הבצק בעובי של 4 מ"מ או עבה יותר לעוגיות גדולות יותר ולקרוץ עיגולים בקוטר 3 ס"מ.
* לאפות את העוגיות ל-8 דקות העוגיות אמורות להישאר נטולות צבע כמעט לחלוטין.
* מצננים את העוגיות מסדרים בזוגות וממלאים בריבת חלב לוחצים את שתי העוגיות יחד לקבלת סנדוויץ'. מגלגלים את העוגיות במעט ריבת חלב מדוללת במעט מים ומגלגלים בקוקוס טחון.