באדיבות ברק חורש, שף טרה.
באדיבות ברק חורש, שף טרה.
מתכון ל – 3 תבניות (אינגליש קייק)
מצרכים:
3 ורבע כוסות קמח תופח
כפית אבקת סודה לשתייה
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס דבש
1 כוס שמן קנולה
1 כוס חלב טרה 3%
1 יח' שמנת חמוצה טרה
1 כוס אגוזים קצוצים
תבלינים:
כפית קינמון טחון
חצי כפית אגוז מוסקט
חצי כפית ציפורן טחון
קישוט:
כוס פרוסות שקדים מולבנים
נייר אפייה
אופן הכנה:
* מערבבים במיקסר את כל החומרים, פרט לאגוזים, עד קבלת תערובת אחידה וחלקה
* מוסיפים את האגוזים ומערבבים היטב
* מעבירים את התערובת לתבניות עם נייר אפייה, מפזרים את השקדים על התערובת ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ- 160 מעלות למשך 20 דקות, מורידים את החום ל- 130 מעלות וממשיכים לאפות למשך כ- 25 דקות נוספות
המלצת השף:
* לשלב בתערובת העוגה, קוביות חלבה קטנות
* לאכול את העוגה יום לאחר האפייה