באדיבות: מסעדת "סיימון" הכשרה למהדרין מפתח תקווה.
באדיבות: מסעדת "סיימון" הכשרה למהדרין מפתח תקווה.
חומרים (2 מנות)
6 ראשים של בוקצ'וי שטוף
4 פלפלים קלופים וחתוכים לרבעים
1 בצל סגול חתוך לרצועות ירח
70 גרם פרושוטו בקר
ויניגרט דבש:
50 גרם דבש
52 גרם חומץ לבן
24 גרם מיץ לימון סחוט
רבע כפית חרדל
1 שן שום
60 גרם שמן חמניות
50 גרם שמן זית
אופן הכנה
* טוחנים בבלנדר ידני את כל המרכיבים, למעט השמן, עד לקבלת מרקם חלק.
* מזליפים את השמן לאט, תוך כדי הטחינה והערבוב.
* מערבבים בקערה את הבוקצ'וי, פלפלים קלויים ובצל, מזליפים את הויניגרט ומערבבים.
* מניחים את התערובת בכלי הגשה ומפזרים מעל את הפרושוטו בקר.