המתכון באדיבות שי דייני, שף ראשי של מלון רמדה נתניה
המתכון באדיבות שי דייני, שף ראשי של מלון רמדה נתניה
מצרכים:
10 אגסים מזן אדום
פחית חלב קוקוס
כוס ליקר רימונים
מקל וניל
כוכב אניס
רצועות קליפה מתפוז אחד
רבע כוס סוכר
אופן ההכנה:
מבשלים את האגסים עד ריכוך עם מקל הקינמון, כוכב האניס, הסוכר וקליפת התפוז, ומקררים במקרר למשך חצי שעה.
מעבירים לבלנדר וטוחנים עם חלב הקוקוס, מוזגים לתוך כוסות מרטיני ומנקדים בליקר רימונים.
טיפ השף
מומלץ להגיש כדור סורבה קוקוס במרכז הכוס.