באדיבות הבשלן מאיר בולקה עבור קרוטוני מרק מאסטר שף
מרק כרוב הונגרי, עשיר בטעמים ובאוסף של נקניקים, שהתבשלו לאיטם על להבה קטנה במשך שעות.
ההכנה כה קלה למרק בשרי מעושן וקראנצ'י.
רכיבים:
כרוב לבן שלם חתוך לרבעים
חבילת קבנוסים חתוכים לקוביות
200 גרם חזה אווז מעושן
3 בצלים קצוצים גס
3 כפות חרדל
1 כף קימל טחון
2 כפות פפריקה מעושנת
מארז קרוטוני מרק "מאסטר שף"
שלבי ההכנה:
מטגנים את חזה האווז המעושן בסיר. מוסיפים את הבצל ואת הקבנוסים.
מוסיפים את החרדל ומערבבים יחד את הכל.
מוסיפים את הכרוב ואת הפפריקה וממשיכים בערבוב קל.
מוסיפים את הפפריקה ומכסים את הכל במים.
מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש נמוכה למשך שעה וחצי לפחות.
מוציאים, מפזרים מעל קרוטונים ומגישים מיד.
בתאבון