באדיבות הקונדיטור מיקי שמו, מבעלי רשת "שמו הקונדיטוריה"
באדיבות הקונדיטור מיקי שמו, מבעלי רשת "שמו הקונדיטוריה"
חומרים:
420 גר' קמח (3 כוסות)
5 גר' מלח (כפית)
35 גר' שמרים טריים
100 גר' חמאה + 50 גר' שמן קנולה (1/4 כוס)
3 ביצים מס' L
50 גר' מים (1/4 כוס)
1 כף ברנדי
1 כפית תמצית וניל
¼ תפוז מגורד
חומרים למילוי:
¼1 כוסות סוכר
70 גר' תות שדה טרי (שהעברנו בלנדר כמו "מחית")
1/3 כוס דבש
1 שקית ג'לטין (14 גר') + 1/3 כוס מים קרים
70 גר' תות שדה טרי
1/3 כוס דבש
אופן ההכנה
* הכנת הבצק: לשים את כל החומרים בין 15-12 דקות בתוך מג'ימיקס במהירות בינונית. מכסים את קערת המיקסר "במגבת מטבח" ומתפיחים כ- 45 דקות בטמפ' החדר. מורידים את הנפח לבצק ומחלקים ל- 15 יחידות ומכדררים לכדורים. מתפיחים כשעה. מחממים בסיר גבוה שמן קנולה(שממלא כ- 3/4 גובה סיר) ומטגנים את הסופגניות כ- 3 דק' מכל צד.
* הכנת המילוי: מרתיחים סוכר,דבש ותות שדה ומנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 2 דק'.
* מעבירים למיקסר ומקציפים יחד עם שאר החומרים הנוספים כ- 10 דק' במהירות בינונית – גבוהה. מעבירים לשקית זילוף וממלאים סופגניות.
* טיפ להגשה: ניתן לקשט את הסופגניות בחתיכות מרשמלו קנוי
נראה מגרה ורציתי לעשות אבל מתי בדיוק פוגשים תותים בחנוכה ?
איך יפגשו תות וסופגניה…
מתכון לא מעשי וחבל…