לקראת חג השבועות היועץ הקולינארי של "פסטה נונה"- השף בועז קויטנר מכין מתכון מיוחד פשוט להכנה: רביולי פרמזן ריקוטה ברוטב אליו-אולי ובטטות.
לקראת חג השבועות היועץ הקולינארי של "פסטה נונה"- השף בועז קויטנר מכין מתכון מיוחד פשוט להכנה: רביולי פרמזן ריקוטה ברוטב אליו-אולי ובטטות.
מצרכים:
1 חב' רביולי פרמזן ריקוטה "פסטה נונה"
1 בטטה קלופה חתוכה לקוביות של 1/2 ס"מ
1 ענף טימין
2 כפות שמן זית
1 שן שום כתושה
1 כפית בזיליקום קצוץ
1 כפית פטרוזיליה קצוצה
1 כף גבינת פרמזן מוגרדת
אופן ההכנה:
* לבשל את הרביולי לפי הוראות היצרן. לסנן.
* לאפות את הבטטה עם מעט שמן זית, טימין ומלח , כ-40 דקות בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות.
* לחמם במחבת מעט שמן זית, להוסיף שום ולטגן לקבלת גוון זהוב שקוף, להוסיף את הבטטות, הפטרוזיליה והבזיליקום ולהקפיץ יחד כדקה. להוסיף את הרביולי ולהקפיץ כדקה נוספת. להוריד מהאש, לפזר גבינת פרמזן ולהגיש חם.