מתכון לחג שבועות באדיבות שטראוס: סלט ירוק עם רוטב בלסמי ועגבניות מיובשות
מתכון לחג שבועות : סלט ירוק עם רוטב בלסמי ועגבניות מיובשות
חומרים ל-4-6 מנות
1 שקית עלי בייבי של שטראוס
1 חבילת פטריות
2 כפות גרעיני חמניות
10 עגבניות מיובשות (חצי מהכמות מיועדת לרוטב)
לרוטב:
3 כפות חומץ בלסמי
1 כפית סוכר
1/2 כוס שמן זית
מלח פלפל
אופן ההכנה:
* קוצצים 1/2 מכמות העגבניות. מוסיפים בלסמי, סוכר, שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
* פורסים את הפטריות לפרוסות. מעבירים את הסלט לקערה ומפזרים מעל את הפטריות ושארית העגבניות. מוזגים את הרוטב ומערבבים.
המתכון באדיבות שטראוס.