מתכון ליום העצמאות: קוואטרו קארנה.
באדיבות השף סהר רפאל ממסעדות כרמים במושב סגולה וכדיתא שבמושב תימורים.
חומרים:
100 גר' מדליוני אנטריקוט
שיפודי שקדי עגל
100 גר' מיני בורגר
צלע טלה מגולפת
מלח ופלפל
תפו"א קוביות אפוי
אופן הכנת המנה:
* צולים את כל מרכיבי המנה לפי המידה הרצויה.
* מטגנים את התפו"א מטבלים בקייגון מלח ופלפל
* מסדרים את תפו"א בשני צידי הצלחת (צלחת עגולה) ומעל למנה
* מסדרים את מרכיבי המנה בחלוקה שווה בין שני הצדדים