חברת "גאג'יה ישראל" המובילה בתחום מכונות האספרסו וקפה אספרסו איטלקי מציעה מתכון מיוחד ליום העצמאות שיעשה לכם את הברביקיו: שיפודי סינטה במרינדת אספרסו
מצרכים:
2 כוסות אספרסו
תרמיל הל שבור
חצי כוס שמן זית כתית
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כף סוכר (לא חובה)
עגבניות שרי
ק"ג סינטה חתוך לקוביות
הוראות הכנה:
* מכניסים את המרכיבים לכלי למעט עגבניות השרי ומערבבים היטב.
* משרים את הבשר במרינדה בכלי סגור ללילה שלם.
* משפדים (רצוי על שיפודי מתכת את קוביות הסינטה ובינהם משפדים עגבניות שרי)
* צולים על הגריל