מתכון חגיגי כשר לפסח שכבות פנה קוטה קוקוס ומעדן רימונים ופטל.
המתכון באדיבות מעדני סן דלפור.
מתכון חגיגי כשר לפסח שכבות פנה קוטה קוקוס ומעדן רימונים ופטל.
חומרים:
400 מ"ל ליטר חלב קוקוס
1 מיכל שמנת מתוקה או צמחית (250 גרם)
1/4 כוס (50 גרם) סוכר
1 שקית (14 גרם) ג'לטין
1/4 כוס מים
1 צנצנת מעדן רימונים ופטל סן דלפור
50 גרם קוקוס יבש (1/2 חבילה)
אופן ההכנה:
* בסיר בינוני שמים את הקוקוס והשמנת והסוכר ומביאים לרתיחה. מסירים מהלהבה ומצננים כ-15 דקות בטמפרטורת החדר. בכוס קטנה מערבבים היטב את הג'לטין והמים, מחממים במיקרוגל 20 שניות עד להעלמת כל הגושים. מוסיפים לחלב הקוקוס ומערבבים היטב.
* בכל כוס יוצקים לתחתית שתי כפות מעדן רימונים ופטל ומפזרים קוקוס יבש מעל. יוצקים את חלב הקוקוס לכוסות ומצננים לפחות שעתיים במקרר לפני ההגשה. מקשטים במעט קוקוס יבש ומגישים.
המתכון באדיבות מעדני סן דלפור.