קרפצ'יו סלמון וסלק המתכון באדיבות: מג'ימיקס
קרפצ'יו סלמון וסלק המתכון באדיבות: מג'ימיקס
זמן הכנה : 20 דקות. קירור: 30 דקות.
רכיבים:
3 נתחי פילה סלמון עבים
3 סלק
גבעול סלרי
250 גרם גבינת עזים חתוכה לקוביות
עלי רוקט
גרגירי פלפל ורוד
להכנת המרינדה :
8 כפות שמן זית
מיץ משני לימונים
גבעול שמיר
מלח , פלפל
אופן ההכנה:
* הכניסו את נתחי הסלמון למקפיא למשך 30 דקות , כדי שניתן יהיה לפרוס אותם ביתר קלות.
* הכניסו את השמיר למיני קערה של מעבד המזון . הפעילו והוסיפו מעט שמן זית , את מיץ הלימון, המלח והפלפל. שמרו את הרוטב בקירור.
* פרסו את גבעול הסלרי בקערה הבינונית של מעבד המזוןבעזרת דיסק הפריסה בעובי 6 מ"מ. שמרו את הפרוסות בקירור. באותה קערה פרסו את הסלק , בעזרת דיסק הפריסה בעובי 2 מ"מ וערכו אותו על חצי-צלחת.
* הוציאו את הסלמון מהמקפיא ופרסו אותו בקערה גדולה בעזרת דיסק הפריסה 4 מ"מ.
* הניחו את פרוסות הסלמון בחלק השני של הצלחת, ליד פרוסות הסלק. הניחו באמצע קצת עלי רוקט, הוסיפו סלרי פרוס וקוביות גבינת עזים.
* הזליפו את המירנדה על כל הצלחת ופזרו גרגירי פלפל ורוד.
* צננו במקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה. |
|
|