מתכון לשבועות קישואים במילוי גבינת ריקוטה וטפאנד זיתים ירוקים של פרסקו מאת השף סהר רפאל.
מתכון לשבועות קישואים במילוי גבינת ריקוטה וטפאנד זיתים ירוקים של פרסקו מאת השף סהר רפאל.
מרכיבים
3 קישואים
200 גרם גבינת ריקוטה
2 כפות טפנד זיתים ירוקים של פרסקו
2 כפות שמן זית
מלח פלפל
1 שן שום כתושה
אופן הכנה
* חותכים את הקישואים ל- 5, ובעזרת כף פריזאית מוציאים מהחלק הפנימי של הקישוא.
* מטפטפים מעל מעט שמן זית,מלח ופלפל ואופים בתנור שחומם לטמפ' של 180 מעלות במשך 15 דקות.
* לאחר שהקישואים מוכנים מניחים אותם בצד שיתקררו.
* מערבבים את גבינת הריקוטה עם טפאנד של זיתים ירוקים של פרסקו ומתבלים במלח, פלפל ושום.
* באמצעות שקית זילוף ממלאים את הקישואים בתערובת גבינה וטפאנד באופן שתערובת הגינה תבלוט מעל לקישוא.
* מגישים ונהנים.
המלצת השף
אפשר לקשט את המנה עם עשבי תיבול טריים, לכסות בפרוסה דקה של קישוא קלוי, אגוזי מלך או כל דבר המשתלב עם טעמי הקישוא ומטבל הגבינה.