המתכון באדיבות מסעדת צ'או בלה -CiaoBella רח' שנקר 18, הרצליה פיתוח
המתכון באדיבות מסעדת צ'או בלה –CiaoBella רח' שנקר 18, הרצליה פיתוח
מצרכים:
שמנת 42%
40 גרם דלעת
20 גרם תרד
20 גרם בצל מקורמל
20 גרם רוקפור
טימין
בזיליקום
אגוז מוסקט
פרמז'ן
אופן הכנה:
פסטה- מרתיחים מים עם טיפה שמן, מכניסים את הפסטה ומבשלים 8-9 דקות. לאחר מכן מסננים ומצננים.
רוטב- מוסיפים למחבת 20 גרם חמאה, כשהיא נמסה מוסיפים את כל שאר המצרכים חוץ מהפרמז'ן.מחכים עד שהשמנת תצטמצם ומוסיפים את הפסטה.
מקפיצים הכל ביחד וכשמגישים בצלחת מפזרים מלמעלה גבינת פרמז'ן.