המתכון באדיבות חברת ברילה – יצרנית הפסטה האיטלקית
המתכון באדיבות חברת ברילה – יצרנית הפסטה האיטלקית
החומרים:
1 חב' פסטה פפרדלה מבית ברילה
3 יח' תפוח עץ גרנד
3 כפות דבש
1 כפית חומץ בלסמי
4 כפות תרכיז תפוח עץ
4 כפות סויה
2 יח' כרישה החלק הבהיר בלבד
¼ כפית פלפל שחור גרוס
2 שיני שום כתוש
6 כפות שמן
לעיטור: 100 גר' אגוזים, מס' גבעולי עירית
אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ובמקביל פורסים את הכרישה, מקלפים וחותכים את תפוחי העץ לקוביות, מחממים את השמן ומאדים את הכרישה עד גוון שחום. מוסיפים את קוביות תפוחי העץ לדקה נוספת, מוסיפים את הפסטה, הדבש, תרכיז תפוחי העץ, הסויה, הבלסמי, הפלפל השחור, השום ומערבבים יחדיו. מניחים בצלחת הגשה מעטרים באגוזים ועירית קצוצה
מגישים חם.