מתכון נפלא לפסטה ברוטב עגבניות וטונה באדיבות טונה RIO MARE ופסטה ברילה
מתכון נפלא לפסטה ברוטב עגבניות וטונה באדיבות טונה RIO MARE ופסטה ברילה
המצרכים הדרושים ל- 2 מנות:
חצי חבילה (250 גרם) פסטה פנה של ברילה, מבושלת.
1 כף שמן זית
1 קופסה טונה ריו מרה
2 עגבניות טריות קלופות וקצוצות.
6-5 עלי בזיליקום קצוצים
מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם
חופן זיתים שחורים מגולענים ופרוסים דק
מעט גבינת פרמזן (לא חובה)
אופן ההכנה:
* מניחים את הפסטה (חמה או קרה) בקערה גדולה, יוצקים את שמן הזית ומערבבים היטב
* מפוררים פנימה תוכלה של קופסת טונה ריו מרה (רצוי לפורר גס), מוסיפים את העגבניות והבזיליקום, מתבלים ומערבבים היטב.
* מחלקים למנות, מעטרים בפרוסות זייתים שחורים, מגררים מעל מעט גבינת פרמזן ומגישים.
לסלט פסטה קר מומלץ להוסיף כמה טיפות חומץ בלסמי.