"דלידג" מגישה לכם מתכון נפלא וקל להכנה: פילה סלמון ברוטב הדרים.
"דלידג" מגישה לכם מתכון נפלא וקל להכנה: פילה סלמון ברוטב הדרים.
חומרים לכ-5 מנות:
פילה סלמון נורווגי שלם (דלידג).
למשרה:
מיץ לימון ומיץ תפוזים.
אופן ההכנה:
* מפשירים את נתח הסלמון, מנגבים במגבת נייר, יוצקים על הפילה מעט מיץ לימון ומיץ תפוזים, משהים כשעה במקרר לספיגת הנוזלים, מנגבים במגבת נייר, מטגנים במחבת משני הצדדים מתבלים במלח ופלפל.
* מרתיחים את מיצי המשרה, ומוסיפים שמנת מתוקה, מעט חרדל ומבשלים מעט.
* יוצקים את הרוטב על הפילה ומקשטים בפלחי הדרים.
* אפשר להגיש על מצע של פרוסות תפוחי אדמה מבושלים ומטוגנים ורבעי בצל מטוגן או פסטה מוקפצת עם ירקות