מאת השף: גיא פרץ
באדיבות: מסעדת צ'יינה לי – ת"א
מאת השף: גיא פרץ
באדיבות: מסעדת צ'יינה לי – ת"א
חומרים:
שקית אטריות אורז
1 פלפל אדום פרוס דק
1/2 בצל פרוס דק
חופן נבטים
1 בצל ירוק
1 כף שמן צמחי
1 כף סויה
1 כפית סוכר
1/2 כפית צ'ילי גרוס (לא חובה)
1/2 כפית שמן שומשום.
1 כפית שום
1 ביצה מקושקשת
אופן הכנה
* יש לשבור חופן מאטריות האורז ,להשרות אותן במים כעשר דקות ולסנן.
* לחמם את כף השמן בווק או במחבת רחבה
* לטגן את השום עד הזהבה
* לצקת את הביצה ולערבב היטב כמה שניות
* להוסיף את הירקות ולטגן כדקה
* להוסיף את אטריות האורז והתבלינים
* לטגן עוד כשתי דקות ולהגיש.