בשנים האחרונות אנחנו מודעים יותר ויותר לצורך בתזונה בריאה ונקייה. נקייה מחומרים משמרים, מתוספות מיותרות, ממייצבים וממונוסודיום גלוטמט. הרצון של כל כך הרבה אנשים לקבל אל הצלחת מזון בריא יותר, מזין יותר ופחות מסוכן לבריאות, הוביל למהפכה בעולם המזון ובתוכו גם עולם המזון המוכן. חברת עוף טוב לקחה את המושכות לידיים והוציאה השנה אל השוק מוצרים חדשים שמבטיחים שימוש ב-100% מוצרים טבעיים.
בשנים האחרונות אנחנו מודעים יותר ויותר לצורך בתזונה בריאה ונקייה. נקייה מחומרים משמרים, מתוספות מיותרות, ממייצבים וממונוסודיום גלוטמט. הרצון של כל כך הרבה אנשים לקבל אל הצלחת מזון בריא יותר, מזין יותר ופחות מסוכן לבריאות, הוביל למהפכה בעולם המזון ובתוכו גם עולם המזון המוכן. חברת עוף טוב לקחה את המושכות לידיים והוציאה השנה אל השוק מוצרים חדשים שמבטיחים שימוש ב-100% מוצרים טבעיים.
חברת עוף טוב מציגה השנה קמפיין שמבשר רבות: השקה של שניצלים העשויים מ-100 אחוז מוצרים טבעיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט, מייצרים ו-E Number. השניצלים האלו, שמגיעים עד הבית ארוזים וקפואים כדי לאפשר הכנה מהירה של המאכל האהוב כל כך, הפכו לבעלי טעם ביתי ומשופר, שמזכיר את השניצל הביתי הקלאסי.
100% רכיבים טבעיים – מה זה אומר בעצם?
כשאנחנו מדברים על פיתוח של שניצלים העשויים מ-100% רכיבים טבעיים אנחנו מדברים על אותו השניצל שאנחנו מכינים לבד בבית, בלי תוספות מיוחדות. עוף טרי הוא התשתית ולעוף הזה לא מוסיפים כמעט דבר, למעט תבלינים ופירורי לחם לציפוי. למרות שהמוצר מגיע הביתה קפוא וארוז, כאשר אנחנו מכינים אותו הטעם הוא כמעט כמו זה שמתקבל כשמכינים שניצל ביתי אבל ללא כל הטרחה ובלי לבזבז זמן – ישר אל השולחן.
כדי להגיע לאותו טעם ביתי ואהוב, נערכה חברת עוף טוב לשינוי והתאמה של כל שלבי הייצור, מפיקוח מהותי על המדגרה והלול ועד להקפדה על תהליך ייצור שעומד בכל התקנים של משרד החקלאות האמריקאי והישראלי והמכון לבקרה ואיכות.
מהלך אסטרטגי חשוב ומקיף – שיגיע למוצרים נוספים
המהלך החשוב הזה של מעבר לייצור של מוצרים מחומרי גלם טבעיים בלבד הוא חלק ממגמה עולמית הולכת וגוברת, שמתכתבת עם הרצון לעבור לאורח חיים בריא יותר.
עוף טוב לקחה את המהלך הזה צעד אחד קדימה עם שינוי מוחלט שכלל גם עיצוב אריזה חדשה, השקת סדרה חדשה של מוצרים בתיבול שונה, ביניהם שניצל בציפוי צ'יפס ובציפוי שומשום, שניצל עוף דק וגם חזה עוף צלוי ברוטב ברביקיו. לקטנטנים בחבורה, השיקה החברה מוצרים עשויים 100% רכיבים טבעיים בגודל קטן יותר, שמאפשר אחיזה בידיים ואכילה נוחה.
כל המוצרים החדשים הוצגו בקמפיין חדש בטלוויזיה, פעילות נרחבת ברשתות החברתיות וקידום מכירות בחנויות האוכל השונות.
לבחור טבעי, לאכול בריא – זה כדאי
בעידן שבו אנחנו לומדים להסתכל על כל המרכיבים הרשומים על חבילות המזון, בודקים את הערך הקלורי ואת אחוז הצריכה היומית של ויטמינים, מינרלים וחלבונים על כל מוצר מזון, מהלך כמו זה של חברת עוף טוב הוא מהלך טבעי ומותאם לשוק.
כל אמא וכל אבא רוצים לדעת שהמוצר שהם מניחים על הצלחת של ילדיהם הוא מוצר בריא, שעשוי בדיוק ממה שצריך ולא יותר מכך, קל להכנה ובסופו של דבר – בעל טעם ביתי ומעולה.
אהבתי, נראה כמו מהלך מבריק…ונראה טעים.