מתכון מיוחד לראש השנה: עוף בתפוח ודבש
מתכון מיוחד לראש השנה: עוף בתפוח ודבש
חומרים:
10 שוקי עוף
1 צנצנת רוטב שום דבש קנור
2 תפוחים ירוקים מסוג גרנד- מגולענים ופרוסים לרצועות דקות.
אופן ההכנה:
* לשטוף היטב את השוקיים ולהניח בתבנית אפייה.
* לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות
* להוציא את התבנית מן התנור ולהסיר את נייר האלומיניום. לפזר את רצועות התפוחים מעל העוף, לצקת את הרוטב ולערבב היטב.
* להחזיר את התבנית לתנור ל- 30 דקות נוספות.
* מומלץ להגיש בתוספת פירה בטטה או תפו"א אפויים.
המתכון: באדיבות קנור
בתאבון!