בפילסברי מציעים לכבוד פורים, מתכון נהדר לעוגת פרג עם נטיפי שוקולד לבן.
מתכון לעוגת פרג עם נטיפי שוקולד לבן
לכבוד פורים, מתכון נהדר לעוגת פרג עם נטיפי שוקולד לבן.
מתכון לעוגת פרג עם נטיפי שוקולד לבן
* מחממים תנור ל 160- מעלות צלסיוס ומשמנים היטב תבנית אפייה.
* מערבלים במיקסר את תערובת עוגת הווניל של פילסברי עם ¾ כוס מים, ¾ כוס שמן ו- 3 ביצים במהירות בינונית למשך 2-3 דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
* מוסיפים 80 גרם פרג טחון ומערבבים היטב.
* מוסיפים 70 גרם שברי שוקולד לבן או שוקולד צ'יפס לבן ומערבבים היטב
* מעבירים לתבנית המשומנת ומחליקים.
* אופים על פי זמני האפייה המופיעים על האריזה או עד שקיסם שנעצנו בעוגה יוצא נקי.
המלצה:
* במקום להשתמש בתבנית אפייה רגילה, ניתן לצקת את הבלילה לתבניות מאפינ'ס קטנות.
* את העוגה או המאפינ'ס מניחים בתוך קופסת קרטון מעוטרת, קושרים את הקופסא בסרט חגיגי – והרי לכם משלוח מנות מהודר וייחודי.
באדיבות: פילסברי