סשימי בקר ביער.
מאת: השף ליאור חפצדי- לארא מסעדת ביסטרו ירושלמית.
סשימי בקר ביער.
מאת: השף ליאור חפצדי- לארא מסעדת ביסטרו ירושלמית.
חומרים:
200 גרם פילה בקר פרוס דק
40 גרם חמוציות
40 גרם שקדים מולבנים מסוכרים
40גרם אגוזי פקאן
2 מלפופנים
2 בצל ירוק (רק החלק הירוק)
1/2 לימון
6 כפות שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח גס
אופן ההכנה:
* פורסים את הפילה לפרוסות דקות
* חותכים את המלפפון לקוביות וקוצצים את הבצל
* מערבבים בקערה את כל החומרים, סוחטים את הלימון ומגישים על צלחת שטוחה לכל סועד