באדיבות השף גיל צוקרמן לאסם
רכיבים (4 מנות):
1/2 כרוב סגול חתוך לרצועות
1 כף כוסברה חתוכה
40 גרם גבינת עזים חתוכה לקוביות קטנות
1.5 כוסות פתיתים פלוס חיטה מלאה
2 כפות שקדים פרוסים
1 אפרסמון חתוך לקוביות
1 כפית חומץ אורז
1.5 כף שמן זית
1.5 סילאן
אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה את הכרוב, הכוסברה וגבינת העיזים
- מוסיפים את חומץ האורז, שמן הזית, הסילאן ומערבבים
- מוסיפים את האפרסמון החתוך, השקדים, הפתיתים פלוס חיטה מלאה ומתקנים תיבול