נאגטס כרובית ברוטב אדום
נטוניוז משתפת לכם מתכון ממכר לנאגטס כרובית ברוטב אדום – מושלם לנשנוש מול סדרת הטלוויזיה האהובה עלינו או ככיבוד מושלם לאורחים 😆 😆
מרכיבים ל-4 מנות:
2 כוסות תערובת לציפוי נאגטס
480 מ"ל (2 כוסות) מים
1 כרובית בינונית, מפורקת לפרחים בגודל ביס
שמן לטיגון חצי עמוק
רוטב:
3 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף סילאן
1 כוס רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות מים
מלח ופלפל לפי הטעם
הגשה:
שומשום
סלט ירוק
אופן הכנה:
- שמים בקערה גדולה את התערובת לציפוי נאגטס והמים ומערבבים היטב בעזרת מטרפה עד שמתקבלת בלילה אחידה וחלקה ללא גושים.
- מעבירים את פרחי הכרובית לקערה ומערבבים היטב לציפוי מכל הצדדים.
- מחממים שמן לטיגון חצי עמוק. מכינים צלחת גדולה מרופדת בנייר סופג.
- מטגנים את הכרובית מכל הצדדים עד להשחמה יפה ומעבירים לצלחת.
- מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את השום ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את הפפריקה, הסילאן, רוטב הצ'ילי, המים והתבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים דקה ומכבים את האש.
- מוסיפים את הכרוביות המטוגנות לתוך הרוטב ומערבבים עד שהן מצופות מכל הצדדים.
- מפזרים שומשום ומגישים, מומלץ לצד סלט ירוק קטן.
בתאבון..! 😛 🙂 😉
תודה למותג האפייה המוביל "מאסטר שף" 😎
צילום:נמרוד סונדרס