באדיבות: מחלבות 'גבינות השומרון'
מתכון חלבי מיוחד: "סוכריות" פילו במילוי לבנה עיזים באדיבות משק צוריאל. מאת השף ברק חי חורש
באדיבות שף מחלבת "משק צוריאל" ברק חורש
המתכון באדיבות שף איל לביא.
באדיבות השף ברק משי חורש לטרה.
מתכון טעים לקיץ באדיבות השף קונדיטור דקל אשכנזי מרצה בכיר ב"מכללת השף"
מאת: שף מישל בן שטרית- מלון ישרוטל המלך שלמה חומרים: 800 גרם גבינה לבנה 5% או 9% 400 גרם שמנת
באדיבות קונדיטוריית שמו
העוגה מורכבת מ-2 שכבות של מרנג אגוזים, קרם שוקולד לבן וקרם שוקולד חלב.
המתכונים באדיבות זוגלובק
כלי נגישות