מיכאל כץ, שף מסעדת 'אלומה' מגיש מתכון למוס שוקולד 'פשוט להכנה'. מתכון קל מהיר ויכול לשמש לכל ארוחה. המתכון הוא
חברת "מן" מגישה מתכון לעוגת גבינה אפויה גבוהה, חגיגית ומקושטת, במילוי כדורי עוגיות מתוקים. בבסיס העוגה והכדורים עוגיות "עינוגיות" המובחרות
מותג השוקולד השוויצרי "לינדט", המשווק בישראל על ידי חברת סידס – רק הטוב ביותר, מציע לרגל חג שבועות, מתכון משובח
לרגל שבועות, מגישה חברת "רפאל'ס" גרסה מיוחדת לקינוח הבריטי המוכר. פירורי בצק חמאתי בשילוב גרנולה "רפאל'ס" העשויה ממרכיבים טבעיים ושלל
מתכון לשבועות: פירות יער עם שוקולד לבן חם מהספר מתכונים מבשלים לשניים/ אלינוער רבין הוצאת קוראים
המתכון באדיבות חברת "מן"
פיצה, המאכל האהוב על רובנו, יכול להיות גם בתפריט כשר פסח. מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת, מעניק מתכון
מתכון לקינוח חגיגי וטעים, במראה מרהיב, שלא ישאיר אף אחד אדיש. טארטלטים אישיים בקלי קלות, עשויים בצק פריך במילוי רענן
באדיבות קונדיטוריית שמו מאת הקונדיטור מיקי שמו
מתכון חגיגי לשבועות לזניה חצילים בשמנת צמחית 5% שומן. המתכון מאת שף יניב פרטוש ל"ברילה" ול"אלפרו"
כלי נגישות